Met een gerust hart de weg op

Met onze autoaccessoires

Een goed uitgeruste bedrijfswagen is niet alleen makkelijk op te volgen. Ze is ook voorzien van de nodige hulpmiddelen om de bestuurder te helpen zijn taken zo kwalitatief en efficiënt mogelijk uit te voeren. Onze B2B klanten kunnen bij ons terecht voor alle elektronische accessoires, van dashcam tot binnenverlichting.

Dashcam

In de toenemende verkeersdrukte is een ongelukje snel gebeurd. Of het gaat om een klein krasje of om een zwaarder ongeval, een ongeluk is vaak het begin van een lange administratieve procedure. Om duidelijkheid te bieden in de oorzaak van het ongeval wordt meer en meer beroep gedaan op dashcams. Deze camera’s, die zowel vooraan als achteraan kunnen geplaatst worden, leggen uw omgeving vast tijdens uw ritten en ook als u geparkeerd staat. Kijk gerust eens op de website van onze vaste partner Thinkware, of contacteer ons voor meer informatie.

Multimedia

Van binnenverlichting tot subwoofers, wilt u een beter overzicht van uw laadruimte of simpelweg wat beter geluid voor de lange uren op de baan, de inrichting van uw voertuig bepaalt mee hoe vlot uw werkdag verloopt. Hoe u uw voertuig inricht hangt af van hoe u het voertuig zal gebruiken, maar de mogelijkheden zijn eindeloos. Een paar voorbeelden: camera’s langs de binnenkant van de laadruimte, camera’s aan de achterkant van het voertuig om permanent aanhangwagens te kunnen zien zonder steeds uit te stappen, binnenverlichting die vanuit de cabine en vanuit de laadruimte bediend wordt, alle vormen en maten aan buitenverlichting,… Contacteer ons met uw vraag en we maken samen een analyse van uw situatie.

Park-Assist

Ondanks de modernisatie van de meeste wagenparken zijn nog niet alle voertuigen uitgerust met parkeer camera’s of sensoren. Deze accessoires zijn, zeker in de distributiesector, bijna onmisbaar geworden in het huidige verkeersbeeld. Voor zo goed als alle bestelwagens hebben wij camera’s geïntegreerd in de remlichten, waar dit niet mogelijk is hebben we meerdere alleenstaande oplossingen. Ongeacht de camera kan er in de meeste gevallen gekozen worden om de beelden weer te geven op de boordcomputer of op een extra scherm in de cabine. Onze parkeersensoren kunnen zowel vooraan als achteraan geplaatst worden. Deze kunnen op aanvraag gespoten worden in de kleur van het voertuig. Meer info? Contacteer ons voor meer informatie.

dashcam-1
dashcam-2
dashcam-3