Met een gerust hart de weg op

Met onze autoaccessoires

Naast het tracken van uw vloot aan voertuigen staan we klaar voor alle uitdagingen op maat. Van E-step tot container, van fiets tot boei. Wij specialiseren ons ins het zoeken van een oplossing die volledig op maat is van uw noden. Dit gaat verder dan enkel het tracken van posities. Wilt u bijvoorbeeld uw werkuren van uw industriële kranen of generatoren bijhouden en automatisch herinnerd worden aan het onderhoud? Dan hebben wij een oplossing voor u. Bekijk hieronder een aantal voorbeelden van welke oplossingen we tot nu toe al hebben ontwikkeld.

Global tracking van boeien

Een bedrijf gespecialiseerd in baggerwerken overal ter wereld heeft ons aangesproken met een zeer concrete vraag. Kunnen we 2 modellen van boeien uitrusten met autonome trackers die overal ter wereld werken, ongeacht de kwaliteit van het GPS / GPRS signaal. In samenwerking met onze leverancier hebben wij hun een SoluCube voorgesteld. Dit is een modulaire tracker die we voor deze situatie hebben uitgerust met een GPS + IRIDIUM modem en onze grootste batterij met een levensduur van 3-5 jaar. Bovendien is de SoluCube makkelijk te monteren, volledig waterdicht en 100% bestendig tegen zout water corrosie.

 

 

Reefer trailer temperatuur monitoring

Transport firma’s die in onder aanneming werken van logistieke bedrijven zijn vaak zelf verantwoordelijk voor het controleren van hun chauffeurs en ladingen. Bij gekoelde ladingen ontstaat er regelmatig discussie of de lading in kwestie correct op temperatuur is gehouden. Om deze discussies te vermijden en de transparantie te vergroten hebben we voor een transportfirma uit Sint-Niklaas 3 Reefer trailers uitgerust met draadloze temperatuur sondes. Deze sondes zenden hun gegevens door naar een tracker die in de koelgenerator geplaatst wordt waardoor we een snel en duidelijk overzicht krijgen van positie, traject geschiedenis en temperatuur vooraan en achteraan in de trailer.

 

Engine running hours & planned maintenance

Beheerders van industriële machines, boten en generatoren besteden vaak een behoorlijk budget aan onderhoud van hun machines. Dit onderhoud moet op tijd gepland en uitgevoerd worden om problemen met de garantie te vermijden. Helaas hebben veel bedrijven geen mogelijkheid om automatisch de werkuren van een machine op te volgen, laat staan dat ze op de hoogte worden gebracht van een aanstaand onderhoud. Uit eigen ervaring weten we dat zelfs de grootste internationale spelers nog steeds vertrouwen op een werknemer die alle werkuren op een papiertje noteert en dit kunnen wij verhelpen. Per voertuig kunnen we tot 10 applicaties opvolgen, zo kan je op een schip de motoren opvolgen, de generatoren en een hoop andere toepassingen.

dashcam-1
dashcam-2
dashcam-3