Met een gerust hart de weg op

Met onze autoaccessoires

Onafhankelijk verdeler

Als onafhankelijk verdeler van meerdere merken zijn wij in staat om samen met de klant op zoek te gaan naar de best passende tracking oplossing voor uw situatie. Van het tracken van posities en rij en rust tijden tot het automatisch versturen van de werktijden naar de RSZ.

Starcom

Starcom Systems is een gevestigde waarde op de track and trace markt. Met verdelers in meer dan 53 landen en een waslijst aan certificaties bieden ze diensten aan die misschien minder uitgebreid zijn dan onze andere merken maar daarom niet minder sterk. Naast standaard tracking oplossingen bieden ze ook extra’s aan zoals bijvoorbeeld start onderbreking op afstand of “no key no start” onderbreking. Starcom is onze go to oplossing voor budgetvriendelijke tracking en de perfecte oplossing voor bijvoorbeeld startende transportfirma’s of distributie bedrijven.

Securysat – Viasat

Securysat, dochter bedrijf van de bekende Italiaanse ViaSat, is een leverancier die zelf een aantal verschillende merken verdeelt. Teltonika is één van deze merken, deze trackers zijn de afgelopen jaren zeer populair geworden dankzij hun betrouwbare werking, goede bouwkwaliteit en compactheid. Teltonika biedt ook een enorm breed gamma aan dat blijft uitbreiden. Dit gaat van hele simpele ODB trackers of kleine, simpele 12V trackers tot tachograaf tracking en fuel monitoring. Het bijhouden van de interne temperatuur van Reefer trailers is bijvoorbeeld één van de projecten waarvoor we met ViaSat samenwerken. Kenmerkend aan het ViaSat gebruikersplatform zijn de goed onderbouwde en makkelijk bereikbare rapporten, de integratie van POI’s (points of interest) en vaste trajecten.

Solustop

Solustop is onze meest flexibele leverancier. Deze Franse onderneming biedt niet alleen de meest betrouwbare basic tracking aan, ze zijn ook de top als het aankomt op modulaire en internationale tracking oplossingen. Als enige bieden ze een betrouwbare IRIDIUM oplossingen aan die ons in staat stellen om uw voertuig overal ter wereld te tracken, ongeacht de kwaliteit van het GSM of GPRS netwerk ter plaatse. Daarnaast bieden ze oplossingen voor de meest extreme omstandigheden. Trackers in zonnepanelen die jaren boven op treinwagons staan, trackers in silica gel gegoten die op open zee moeten blijven werken, op maat gemaakte oplossingen die gemonteerd worden in E-steps of remorques, de mogelijkheden zijn eindeloos.

dashcam-1
dashcam-2
dashcam-3